onsdag 2. november 2011

I dag kom dagen som brevet til haukeland skulle sendes. Det vil si vi har ventet på svar fra blodprøvene som vart tatt i forrige uke og som skulle vere med på dette skjemaet som skulle sendes. Så nå er det bare og vente og krysse fingrene for at vi får eit raskt svar fra Haukeland. Hadde vært kjekt om vi kanskje kunne sjå fram ril ein 2012 baby :)
Ellser treffte eg jordmora vår på veg ut dørene fra helsesenteret så da vart det slått av ein prat med henne om det vi nå skal gå igjennom. Ho var veldgi positiv og skaulle krysse fingrene for at vi om ei kom innom kontort hennes. Dette er ei fantastisk flott dame, ho var og jordmor da eg ventet yngstemann, og takket vere henne så fikk eg eg ein noe lunde flott svangerskap :)
Har vært på besøk til mine besteforledre som er like koselegt vær gang. Synes det utruleg flott at dei begge fremdelse er så oppegående og fremdeles bor hjemme.
I kveld ser det kanskje ut som eg blir med mannen på jobb igjen, stakkar det er tungt for han når natta siger på og han sliter med å holde seg vaken....ikkje at eg er så stor hjelp der eg ligger å sover på ein bunk med aviser, men eg er no der som han sier ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar