fredag 2. desember 2011

Tenk at det har gått ei uke siden eg har skrevet her. Synes ukene går veldig fort.
Minsten er hos sin far denne uken, så da får mor holde på med litt innpakking av julegaver og ikke minst gjør ferdig julekalenderen til minsten.
Mandagen tok eg med minsten på tur. Sambo måtte til Måløy med ei ferje som skulle bytte propell. Han dro dit opp på søndag. Tenkte at siden minsten allder ha fått være med ekspressbåt før, så måtte det prøvest. Vi stod opp kl. 05.30 den morningen og tok bussen til båten som tar ca 30min. Minsten var utruleg spent på reisen med båten. Vi var også veldig" heldig" og fikk oppleve litt vind og bøljer....så da måtte han gå opp og ned trappen bare for å teste hvordan det stod til med balansen ;) Båt turen tok ca 5,5t,. På terminalen i Måløy stod sambo og tok imot oss. Minsten fikk da vere med han å jobbe ombord på ferja. Når de er på slike reprasjoner så holder mannskapet på med vedlikehold av ferja, som å bone gulv, male dørkarmer o.s.v
Vi dro alle sammen ned igjen på mandagskvelden, for sambo hadde tatt på seg taxi kjøring på tirsdag pluss at minsten skulle til sin far.
Eg og sambo dro oppigjen til Måløy på tirsdagskvelden og skulle vere med ferjen ned igjen på onsdag, men på grunn av at ferja manglet olje og været var så himmmlendes dårligt så vart det ikke avreise før i dag. Eg dro ned igjen i går, for eldstemann hadde vært hjemme alene i 2 netter allerede og litt greit at mor kommer hjem og holder styr på legging og mat inntaket ;)
Har fått invitasjon til både julebord og til 25 årsdag denne mnd.
Julebordet er med jobben min, den skulle vere den 17.12. Da blir det julemiddag med dans og overnatting på hotell og detser eg verkeleg fra til.
25 års dagen er til dama til bror min. Dette skal feirest neste helg. Ho ha leigd et lokal som ho skal ha det i....så dette vil eg tru blir ordentlig "fjortisfest" :)
Nei det er ingen som tar helgevasken min om eg sitter her...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar